Για το Ξενοδοχείο
log1.png
Στον τόπο με την παγκόσμια εμβέλεια

Το ξενοδοχείο λειτουργεί από τον Νοέμβριο του 2005 στην ιστορική Βεργίνα η οποία αποτελούσε το επίκεντρο του αρχαίου Μακεδονικού πολιτισμού, ενώ σήμερα έχει μετεξελιχθεί σε σύμβολο του ελληνισμού με παγκόσμια εμβέλεια.

vergina.jpg
Κτισμένο παραδοσιακά

Οι όψεις γενικότερα στη βάση του κτιρίου επενδύονται με πωρόλιθο περιοχής. Το κτίριο επικαλύπτεται με σκεπή με κεραμίδια ελληνικά. Τα κουφώματα και τα κάγκελα είναι ξύλινα.

203806405.jpg
Σαλόνι με τζάκι

Στο ισόγειο υπάρχει η ρεσεψιόν, σνακ - μπάρ, και σαλόνι με τζάκι ενώ στον πρώτο όροφο υπάρχουν τα δωμάτια του ξενοδοχείου.

LYRA2384.JPG
Ζεστό, καθαρό περιβάλλον

Σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου επικρατεί άψογη καθαριότητα η οποία μαζί με το ζεστό και φιλικό περιβάλλον συμβάλει στην δημιουργία μιας ευχάριστης διαμονής..

LYRA2389.JPG
Με σεβασμό στο περιβάλλον

Το κτίριο λιτό στην έκφρασή του, και με χρήση απλών υλικών, προσαρμοσμένο στις κλιματικές συνθήκες της περιοχής, εντάσσεται στο φορτισμένο με μνήμες ιστορικό περιβάλλον της Βεργίνας.

LYRA2376.JPG
Στιγμές Χαλάρωσης και ηρεμίας

Στην περίμετρο του ξενοδοχείου υπάρχει κήπος με γκαζόν και διακοσμητικά φυτά, όπως επίσης και μια μεγάλη καρυδιά, η ποία προσφέρει κάτω από τον ίσκιο της στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

LYRA2432.jpg
¨Άνετος ανελκυστήρας

Μεγάλη έμφαση έχει δοθεί στον ανελκυστήρα του ξενοδοχείου, ο οποίος δημιουργήθηκε με σκοπό να εξυπηρετήσει άτομα με κινητικά προβλήματα αλλά και την ευκολότερη μετάβαση των επισκεπτών στα δωμάτια.

LYRA2392.JPG
Μεγάλα, φωτεινά δωμάτια

Όλα τα δωμάτια είναι εξαιρετικά ευρύχωρα και παρέχουν όλες τις ανέσεις για εσάς και την οικογένειά σας.

LYRA2420.JPG