Το ξενοδοχείο λειτουργεί από τον Νοέμβριο του 2005 στην ιστορική Βεργίνα η οποία αποτελούσε το επίκεντρο του αρχαίου Μακεδονικού πολιτισμού, ενώ σήμερα έχει μετεξελιχθεί σε σύμβολο του ελληνισμού με παγκόσμια εμβέλεια.

Στον τόπο με την παγκόσμια εμβέλεια

Οι όψεις γενικότερα στη βάση του κτιρίου επενδύονται με πωρόλιθο περιοχής. Το κτίριο επικαλύπτεται με σκεπή με κεραμίδια ελληνικά. Τα κουφώματα και τα κάγκελα είναι ξύλινα.

Κτισμένο παραδοσιακά

Στο ισόγειο υπάρχει η ρεσεψιόν, σνακ - μπάρ, και σαλόνι με τζάκι ενώ στον πρώτο όροφο υπάρχουν τα δωμάτια του ξενοδοχείου.

Σαλόνι με τζάκι

Σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου επικρατεί άψογη καθαριότητα η οποία μαζί με το ζεστό και φιλικό περιβάλλον συμβάλει στην δημιουργία μιας ευχάριστης διαμονής..

Ζεστό, καθαρό περιβάλλον

Το κτίριο λιτό στην έκφρασή του, και με χρήση απλών υλικών, προσαρμοσμένο στις κλιματικές συνθήκες της περιοχής, εντάσσεται στο φορτισμένο με μνήμες ιστορικό περιβάλλον της Βεργίνας.

Με σεβασμό στο περιβάλλον

Στην περίμετρο του ξενοδοχείου υπάρχει κήπος με γκαζόν και διακοσμητικά φυτά, όπως επίσης και μια μεγάλη καρυδιά, η ποία προσφέρει κάτω από τον ίσκιο της στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Στιγμές Χαλάρωσης και ηρεμίας

Μεγάλη έμφαση έχει δοθεί στον ανελκυστήρα του ξενοδοχείου, ο οποίος δημιουργήθηκε με σκοπό να εξυπηρετήσει άτομα με κινητικά προβλήματα αλλά και την ευκολότερη μετάβαση των επισκεπτών στα δωμάτια.

¨Άνετος ανελκυστήρας

Όλα τα δωμάτια είναι εξαιρετικά ευρύχωρα και παρέχουν όλες τις ανέσεις για εσάς και την οικογένειά σας.

Μεγάλα, φωτεινά δωμάτια
Καλέστε μας τώρα για κράτηση
+30 23310 92524

© 2019 by Hotel Aigon